شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا دبی

کشور امارات و به خصوص شهر دبی در این کشور برای ما ایرانی ها از اصلی ترین مناطق سفر های خارجی می باشد. با توجه به بالا رفتن نرخ دلار در ماه های اخیر، تور دبی هم طرفدار بیشتری در بین تور خارجی پیدا کرده است چرا که افزایش قیمت چندانی نسبت به سایر تور ها نداشته است. در اولین قدم برای این که وارد کشور امارات شوید، باید ویزا خود را دریافت کنید. در این مطلب قصد داریم تا اطلاعات کافی را در مورد شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا دبی به شما بگوییم.

شرایط اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی

اکثر ساکنین کشور های جهان می توانند ویزای ایران را در صورت داشتن گذرنامه معتبر و اجازه اقامت حداقل ۶ ماهی در کشور خود، آن را به راحتی با دادن مدارک لازم دریافت کنند و به ایران سفر کنند. قوانین و سیاست هایی که در مورد این ویزا وجود دارد برای شهروندان کشور های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال برای شهروندان آمریکایی که قصد دریافت روادید ایران دارند معمولا سختی های زیادی به وجود می آیند و فرآیند آن ممکن است حتی تا چند ماه به طول انجامد. به علاوه گاهی اوقات هم پیش آمده است که حتب با داشتن ویزا معتبر ایران به هنگام ورود به کشور دچار مشکل شده اند

دریافت اقامت کانادا از ویزا کار کانادا

برای دریافت اقامت راه های زیادی وجود دارد. از جمله آن ها می توان به اقامت از طریق تحصیل و یا کار اشاره کرد. از این برنامه ها که از طریق کار صورت میگرد به عنوان SKILLED WORKER یاد می شود. همچنین روش دیگری که میتوان برای گرفتن ویزا و مهاجرت استفاده کرد، مهاجرت کاری از طریق برانامه های ایالتی کشور کانادا است.