شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا دبی

کشور امارات و به خصوص شهر دبی در این کشور برای ما ایرانی ها از اصلی ترین مناطق سفر های خارجی می باشد. با توجه به بالا رفتن نرخ دلار در ماه های اخیر، تور دبی هم طرفدار بیشتری در بین تور خارجی پیدا کرده است چرا که افزایش قیمت چندانی نسبت به سایر تور ها نداشته است. در اولین قدم برای این که وارد کشور امارات شوید، باید ویزا خود را دریافت کنید. در این مطلب قصد داریم تا اطلاعات کافی را در مورد شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا دبی به شما بگوییم.

شرایط اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی

اکثر ساکنین کشور های جهان می توانند ویزای ایران را در صورت داشتن گذرنامه معتبر و اجازه اقامت حداقل ۶ ماهی در کشور خود، آن را به راحتی با دادن مدارک لازم دریافت کنند و به ایران سفر کنند. قوانین و سیاست هایی که در مورد این ویزا وجود دارد برای شهروندان کشور های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال برای شهروندان آمریکایی که قصد دریافت روادید ایران دارند معمولا سختی های زیادی به وجود می آیند و فرآیند آن ممکن است حتی تا چند ماه به طول انجامد. به علاوه گاهی اوقات هم پیش آمده است که حتب با داشتن ویزا معتبر ایران به هنگام ورود به کشور دچار مشکل شده اند

شرایط و مدارک لازم جهت دریافت ویزا تایلند

کشور تایلند یکی از زیبا ترین و مناسب ترین مکان ها برای سفر و گذراندن تعطیلات می باشد. وجود سواح دیدنی، معابد باستانی و کوهستان های بلند این کشور را به یکی از اصلی ترین مناطق توریسیتی شرق آسیا تبدیل کرده است. به خصوص که از کشور ما ایران هم تعداد بسیار زیادی از علاقه مندان به سفر به تایلند سفر می کنند. اگر قصد سفر با تور تایلند را دارید باید در ابتدا اقدام به اخذ ویزا تایلند را کنید. این ویزا باید توریستی باشد. با ارمغان همراه باشید تا اطلاعات کافی در مورد شرایط دریافت ویزا تایلند توریستی را در اختیارتان قرار دهیم.

شرایط جدید اخذ ویزا چین

چین یکی از زیبا ترین و باستانی ترین کشور های جهان است و سفر به این کشور، سفر به دنیای افسانه ها و داستان های اساطیری است. در این کشور جاذبه های طبیعی و تاریخی بسیاری از جمله دیوار چین، شهر ممنوعه، غار های زیر زمینی، فلات تبت، بناهای تاریخی بودایی و پارک ملی کومولانگما وجود دارد که توریست ها و گردشگران بسیار زیادی را از سراسر جهان هر ساله به چین می کشانند. در این مطلب با ارمغان همراه باشید تا اطلاعات کافی برای اخذ ویزا چین جهت ورود به این کشور را به دست آورید.

دریافت اقامت کانادا از ویزا کار کانادا

برای دریافت اقامت راه های زیادی وجود دارد. از جمله آن ها می توان به اقامت از طریق تحصیل و یا کار اشاره کرد. از این برنامه ها که از طریق کار صورت میگرد به عنوان SKILLED WORKER یاد می شود. همچنین روش دیگری که میتوان برای گرفتن ویزا و مهاجرت استفاده کرد، مهاجرت کاری از طریق برانامه های ایالتی کشور کانادا است.