خدمات بار هوایی ارمغان

آژانس مسافرتی ارمغان آفاق ایرانیان به عنوان یکی از معدود آژانس های فعال در مشهد است که خدمات بار هوایی را به مسافر خود می دهد. نیروی آموزش دیده و کارآزموده بار هوایی ارمغان با داشتن گواهینامه های معتبر و سپری کردن انواع دوره ها و آموزش های لازم آماده هستن تا بار شما را به تمامی نقاط جهان ارسال کنند.

***** در حال حاضر امکان خدمات بار هوایی نداریم*****

مهم نیست که بار شما چه چیزی باشد. حیوان خانگی، کالا های خطرناک یا محصولاتی که نیاز به نگه داری در شرایط و دمای خاص را دارند. هر چیزی که باشد ما با بسته بندی تخصصی و انجام سایر کار های لازم بار شما را به صورت تضمینی به مقصد مورد نظرتان می رسانیم.
خدمات بار هوایی ما طیف گسترده ای را شامل می شود. در ادامه قصد داریم تا خدمات مختلف بار هوایی را به شما معرفی کنیم و شرایط هر کدام را به طور جداگانه برایتان توضیح دهیم.

بار هوایی

برای دریافت اطلاعات کامل در مورد بار هوایی و دریافت مشاوره کلیک کنید

خدمات بار هوایی ارمغان

شرایط ارسال بار هوایی

شرایط و قوانین خاصی توسط سازمان هایی همچون گمرک برای ارسال بار به صورت هوایی تعیین شده است. طبق قوانین گمرک برای ارسال بار مسافری حتما باید خود فرد یا یکی از اقوام درجه یک با داشتن مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت حضور داشته باشند.

بسته بندی کالا ها چگونه صورت می گیرد؟

با توجه به باری که شما دارید بسته بندی آن هم فرق دارد اما همه بار ها باید به گونه ای بسته بندی شوند تا از تکان خوردن آن جلوگیری شود. به عنوان مثال کالا هایی که شکستنی هستند توسط نایلون های حباب دار و ضربه گیر ها پوشانده می شوند و داخل جعبه هم با ضربه گیر های سبک پر می شوند. در مورد بار های حجیم هم با توجه به شرایط، بسته بندی آن ها فرق خواهد داشت ولی حتما با فوم ها و پلاستیک های حباب دار با چند لایه پوشانده خواهند شد.

اگر میخواهید آثار هنری و نقاشی را جا به جا کنید نگران آسیب دیدن آن ها نباشید چرا که آن ها در صندوق های چوبی و مقاوم قرار میگیرند که هیچ گونه آسیبی به آن ها نخواهد رسید.

دسته ای از کالا ها و بار ها با توجه به ویژگی هایی که دارند در قسمت کالا های خطرناک قرار میگیرند. شرایط بسته بندی و جا به جایی این گونه بار ها طبق قوانین و شرایط بین المللی انجام می شود که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

ارسال چه کالاهایی ممنوع است

وسایلی مانند عطر و ادکلن، سرکه، آبلیمو و ترشیجات، شامپو های نرم کننده، مواد آرایشی، الکل و… که باعث ایجاد خطر برای هواپیما و مسافران می شود را نمی توان به طور عام ارسال کرد. همچنین بر اساس قوانین حکومتی و گمرکی اجازه ارسال هیچگونه اشیا قیمتی و عتیقه، سنگ های قیمتی و زیور آلات طلا و نقره، کتب خطی و چاپ های سنگی، پول رایج کشور، اسلحه و مهمات نظامی، فیلم و CD و… وجود ندارد و ممنوع است و ارسال این گونه بار ها غیر قانونی خواهد بود و جرم به حساب می آید.

ارزان ترین نرخ ارسال بار هوایی

بار هوایی ارزان

برای این که بتوانید بار خود را با ارزان ترین قیمت ارسال کنید باید حتما حواستان را جمع کنید و به نکته هایی که به آن ها اشاره می کنیم حتما دقت کنید تا بتوانید ارزان ترین نرخ را استعلام کنید.

ایرلاین هایی که به مقصدتان پرواز میکنند را مشخص کنید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که مشخص کنید چه پرواز هایی با چه ایرلاین هایی به مقصد شما وجود دارد. به عنوان مثال اگر قصد دارید تا بار خود را به دبی ارسال کنید، قطعا ایرلاین های زیادی به این شهر پرواز دارند. پس سعی کنید ایرلاینی را انتخاب کنید که قیمت پایین تری را ارائه می دهد و سابقه خوبی در ارسال بار دارد.البته به این نکته هم توجه داشته باشید که بار شما به کدام فرودگاه می رود تا مجبور نشوید تا هزینه اضافه تری را برای جا به جایی بدهید.

با دفتر خدمات بار ایرلاین ها تماس بگیرید

به تمامی ایرلاین هایی که مشخص کردید زنگ بزنید. از آن ها بخواهید تا لیست آژانس ها و دفتر های بار هوایی خود را به شما بدهند. دادن این لیست هیچگونه منع قانونی ندارند و آن ها موظف هستند تا این لیست را به شما ارائه دهند. پس از این که این لیست را گرفتید به تمامی آن ها زنگ بزنید و قیمت ها و شرایط و امکانات ارسال بار هوایی را بخواهید تا برایتان توضیح دهند. این کار باعث می شود تا بتوانید به راحتی آن ها را با هم مقایسه کنید و بهترین تصمیم را در پایان بگیرید.

این که انتظار داشته باشید که با کمترین قیمت بیشترین خدمات را بگیرید کمی زیاده روی است. با این حال این امر با کمی به دست آوردن اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره درست قابل دسترسی است و غیر ممکن نمی باشد.

تاریخ و ساعت ارسال بار را حتما چک کنید

روزی که برای ارسال بار شما تعیین شده است حتما به دفتر خدمات بار دوباره زنگ بزنید و اطلاعات و ساعت و تاریخ ارسال بار خود را دوباره با آن ها چک کنید و پس از آن با داشتن مدارک لازم به فرودگاه بروید. پس از آن که فرد مسئول را در فرودگاه ملاقات کردید حتما کارت این شخص را چک کنید چرا که افراد سود جوی زیادی وجود دارند که خود را جای این افراد جا میزنند و بار مسافر را می دزدند.

هزینه ارسال بار هوایی مسافری چگونه محاسبه می شود

بار هوایی

هزینه ای که از آخر برای ارسال بار شما تعیین می شود به فاکتور های زیادی بستگی دارد. فاکتور هایی مانند کشور مبدا و مقصد، نوع بار، وزن، حجم بار، تعرفه هواپیما، مبلغ صدور بار نامه، مالیات ارزش افزوده، X-Ray و… . وزن بار ها در یکی از دسته های زیر معمولا تقسیم می شود.

  • ۱۰۰۰ Kg
  • 500 Kg
  • 300 Kg
  • 100 Kg
  • 45 Kg
  • Normal
  • Minimum

به هنگام محاسبه وزن شاید با اصطلاحی به نام Break Point رو به رو شوید. به عنوان مثال در وزن ۱۰۰ کیلو، ۸۴ کیلوگرم Break Point به حساب می آید. اگر بار بیشتر از این مقدار باشد با همان نرخ بار ۱۰۰ Kg حساب می شود و توجه به این نکته بسیار می تواند در قیمت نهایی ارسال بار تاثیر گذار باشد.

نحوه محاسبه ارسال بار توسط هواپیمایی ها

کالا هایی که حجم بالایی دارند و وزنشان کم است یا به اصطلاح چگالی کمی دارند با فرمول خاصی محاسبه می شوند که در زیر آن را می بینید. به علاوه اغلب هواپیمایی ها به ازای اشغال هر متر مربع، وزن را حدود ۱۶۶/۷ کیلو گرم در نظر میگیرند.

(طول* عرض* ارتفاع(cm)*تعداد بسته ها)/۶۰۰۰

به علاوه هزینه های دیگری مانند هزینه سیستم خدمات فرودگاهی هم باید پرداخت کنید و رسید آن هم به شما تحویل داده خواهد شد که هیچگونه ارتباطی با هواپیمایی که وظیفه ارسال بار را دارد، ندارد و معمولا به خاطر باسکول و بسته بندی مجدد است.

چگونه بار خود را سریع تر به مقصد برسانیم؟

با توجه به سه نکته زیر می توانید سریع تر بار خود را به مقصد مورد نظر برسانید.

  1. به تعداد پرواز هایی که به کشور مقصد انجام می شود توجه کنید.
  2. قوانین ترانزیت را در کشور ثالث بررسی کنید.
  3. هواپیمایی حمل کننده را جهت مسیر مورد تقاضای مسافر رزرو کنید.

 اطلاعات بار نامه را چگونه تصحیح کنم؟

اطلاعات بارنامه باید توسط نماینده هواپیمایی در کشور مبدا تغییر پیدا کند و به همین خاطر هم فرد فرستنده باید در کمترین زمان ممکن اطلاعات را به صورت کتبی تحویل دهد و هزینه تغییر اطلاعات هم باید پرداخت شود.

بار در کشور مقصد چگونه تحویل داده می شود؟

خدمات بار هوایی

گیرنده در کشور مقصد با نشان دادن مدارک شناسایی خود می تواند بار را از فرودگاه ترخیص کند. به این نکته توجه داشته باشید که قوانین انبار داری در کشور مبدا با کشور مقصد متفاوت است و حتما اطلاعات لازم از این قوانین را قبل از ارسال بار خود به دست آورید. به راحتی این اطلاعات را از طریق اینترنت می توانید به دست آورید.

اگر بار در هنگام ارسال دچار خسارت شده باشد چه باید کرد؟

اگر باری که در مقصد تحویل گرفته اید دچار خسارت شده و آسیب دیده است قبل از این که از بار از فرودگاه و گمرک کشور مقصد خارج شود باید صورت جلسه خسارت را تشکیل دهید. پس از آن که صورت جلسه تشکیل شد باید مدارکی را هم ضمیمه صورت جلسه کنید تا نشان دهد که بار قبل از ارسال سالم بوده و هیچ گونه عیبی نداشته است. این مدارک می تواند شامل عکسی از کالا باشد که سالم بودن آن را قبل از ارسال ثابت کند.

ما در ارمغان این تضمین را به شما خواهیم داد که بار های شما بدون هیچ گونه خسارتی ارسال خواهد شد و هیچگونه مشکلی برای شما هنگام تحویل در کشور مقصد پیش نخواهد آمد. چرا که با توجه به بسته بندی تخصصی که بار شما با توجه به ویژگی ها و نوع آن انجام می شود درصد آسیب دیدن بار به صفر خواهد رسید.

شرایط ارسال حیوانات خانگی چگونه است؟

اگر ارسال حیوانات به صورت مسافری باشد حتما باید گواهی بهداشت از کشور مبدا و تایید سازمان دامپزشکی را داشته باشید. اما اگر ارسال شما تجاری باشد باید ابتدا سفارش خود را در وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت کنید و بعد از آن هم حقوق ورودی را پرداخت کنید. در نهایت باید گواهی بهداشت از کشور مبدا و تایید سازمان دامپزشکی را همراه داشته باشید.

در صورتی که از خدمات بار هوایی برای ارسال اقلام دامی با نباتی و گونه های جانوری برای حفاظت از محیط زیست و یا ذخایر ژنتیکی دارید، طبق فهرست اعلامی از سوی سازمان های مربوطه، قابلیت قطعی صدور را ندارید.

 در ادامه می توانید اطلاعات کافی را از طریق فایل هایی که برایتان قرار دادیم دریافت کنید.

اطلاعات صادرات و واردات محصولات نباتی

اطلاعات صادرات و واردات پوست خام، چرم پوست های نرم و اشیا ساخته شده از آن

اطلاعات صادرات و واردات آلات و دستگاههای اپتیک، عکاسی، سینماتوگرافی، سنجش، کنترل

اطلاعات صادرات و واردات وسیله نقلیه زمینی، هوایی، آبی و تجهیزات ترابری

اطلاعات صادرات و واردات حیوانات زنده، محصولات حیوانی

اطلاعات صادرات و واردات اسلحه و مهمات، اجزا و قطعات و متفرعات آن ها

اطلاعات صادرات و واردات ماشین آلات و وسایل مکانیکی، ادوات برقی، اجزا و قطعات آن ها

اطلاعات صادرات و واردات اشیاء هنری، اشیاء کلکسیون یا عتیقه

اطلاعات صادرات و واردات کالا ها و مصنوعات گوناگون

اطلاعات صادرات و واردات فلزات معمولی و مصنوعات آنها

اطلاعات صادرات و واردات مروارید طبیعی یا پرورده، سنگ های گرانبها یا نیمه گرانبها

اطلاعات صادرات و واردات مصنوعات از سنگ، گچ، سیمان و پنبه نسوز

اطلاعات صادرات و واردات کفش، کلاه، چتر آفتابی، عصا، شلاق …

اطلاعات صادرات و واردات مواد نساجی و مصنوعات از این مواد

اطلاعات صادرات و واردات خمیر چوب یا سایر مواد الیافی سلولزی مثل کاغذ

اطلاعات صادرات و واردات مواد پلاستیکی و اشیا ساخته شده از این مواد

اطلاعات صادرات و واردات محصولات صنایع غذایی و نوشابه ها

اطلاعات صادرات و واردات محصولات صنایع شیمیایی

اطلاعات صادرات و واردات چربی و روغن های حیوانی یا نباتی

اطلاعات صادرات و واردات چوب و اشیا چوبی، زغال، چوب پنبه و اشیا چوب پنبه ای

اطلاعات صادرات و واردات محصولات معدن

آخرین نوشته ها

همکاران ما