ویزای شینگن را بهتر بشناسیم

۲۹/مرداد/۱۳۹۶

با داشتن  لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید، زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

اگر قصد دارید با دعوت نامه ویزای شینگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

اخذ ویزای شینگن خود را  به ما بسپارید.ما در تمام این مسیر همراه شما هستیم.

اگر از  یک کشور حوزه شینگن (مثلاً فرانسه)  موفق به اخذ ویزای شینگن شوید، می تواند پس از ورود به آن کشور، در مدت زمان اعتبار ویزا   از سایر کشورهای عضو شنگن نیز دیدن نماید .

کشورهای محدوده شنگن :

عبارتند از : بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان و اتریش.

لازم به ذکر است علاوه بر کشورهای فوق،  کشورهای  استونی، اسلواکی، اسلوونی، جمهوری چک،  لتونی، لهستان، لیتوانی، مالتا و مجارستان که در می ۲۰۰۴ به عضویت اتحادیه در آمده اند موظف هستند مقررات شنگن را در قوانین ورود و خروج خود وارد نمایند.

انواع ویزای شنگن :

ویزای شینگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبائی انگلیسی (A,B,C,D ) مشخص می شود.

۱- ویزای A یا ویزای ترانزیت : مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد. مثلاً فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.

۲- ویزای B یا ویزای عبور : مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن به عنوان منطقه ی عبور استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیرشنگن برساند. مسافر حق توقف غیرضروری در شنگن را ندارد. بطور مثال یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

۳- ویزای C یا ویزای بازدید : معمولا نوع ویزایی که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن می شوند این نوع ویزا می باشد. حداکثر دارای ۹۰ روز اعتبار و حداکثر ۹۰ روز «روزهای مجاز» می باشد.

۴- ویزای C یا ویزای بلند مدت  چند بار ورود :  معمولا برای اشخاصی مانند تجار و … صادر می شود که به دلایل ویژه مثل بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. مدت اعتبار این  ویزا تا چهار  سال  می تواند باشد  در کل نصف مدت زمان ویزا را میتوانند در کشورهای حوزه شینگن ماند و لی در هر بار  کمتر از ۹۰ روز .

۵- ویزای نوع D که اقامت محسوب می شود به اندازه تاریخ ویزا می توان در حوزه شینگن ماند.

در صورت تمایل شما می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن ما استفاده نمایید.

پکیج شامل: وقت سفارت ، رزرو بلیط ، رزرو هتل و بیمه مسافرتی سامان

وقت سفارت فرانسه

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم و کارمزد انجام این کار را از مشتریان دریافت میکنیم. همچنین ما هیچ رابطه ای با سفارت خانه ها نداریم و به صورت قانونی که همگان نیز امکان انجام این امور را دارند، اقدام به دریافت وقت میکنیم

برای آن دسته از عزیزانی که نیاز به وقت سفارت فرانسه دارند، گرفتن وقت سفارت فرانسه امکان پذیر است.

وقت مصاحبه : برای اواخر ماه سپتامبر یا اکتبر

هزینه  تعیین وقت سفارت فرانسه   مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد.

دانلود فرم سفارت فرانسه

مراحل گرفتن وقت سفارت فرانسه:

ارتباط از طریق فرم تماس باما

ارسال درخواست از طریق ایمیل به armaghantravel@yahoo.com

شماره تماس : ۰۵۱۳۷۲۳۷۸۰۰-۰۹۱۵۷۲۳۷۸۰۰-۰۹۱۵۵۱۷۹۹۱۵

توجه فرمایید در صورت نیاز شما، امکان صدور بیمه مسافرتی سامان نیز وجود خواهد داشت.

همچنین شما  می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن نیز استفاده نمایید.

پکیج شامل:وقت سفارت ، رزرو بلیط ، رزرو هتل و بیمه مسافرتی سامان

وقت سفارت ایتالیا

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم و کارمزد انجام این کار را از مشتریان دریافت میکنیم. همچنین ما هیچ رابطه ای با سفارت خانه ها نداریم و به صورت قانونی که همگان نیز امکان انجام این امور را دارند، اقدام به دریافت وقت میکنیم

برای مسافرانی که نیاز به وقت سفارت ایتالیا  دارند، گرفتن وقت سفارت ایتالیا امکان پذیر است.

توریستی : فعلا امکان پذیر نیست.

تجاری : نیمه اول سپتامبر

دانلود فرم سفارت ایتالیا

توجه فرمایید در صورت نیاز شما، امکان صدور بیمه مسافرتی سامان نیز وجود خواهد داشت.

همچنین شما  می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن نیز استفاده نمایید.

پکیج شامل:وقت سفارت ، رزرو بلیط ، رزرو هتل و بیمه مسافرتی سامان

logo-samandehi