اطلاعات دریافت ویزای ژاپن

ژاپن، مهد آفتاب یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین کشورهای دنیاست که هرساله قشر عظیمی از توریست ها و تاجران را به سوی خود جذب می کند. همانطور که می دانید ژاپن نیز مانند دیگر کشور ها نیاز به اخذ ویزا دارد، در ادامه این مطلب با آژانس ارمغان همراه باشید تا راهنمایی های لازم را برای اخذ ویزای ژاپن را در اختیار شما قرار بدهیم.

ژاپن کشوری است که در زمینه ی علم و فناوری پیشرفت چشم گیری داشته است. این کشور غنی از هر لحاظی قابل تحسین می باشد، از جاذبه های بی همتا و زیبایش گرفته تا معابد باستانی با معماری های حیرت انگیز. اگر شما قصد سفر به ژاپن را دارید در ارمغان می توانید با مناسب ترین و بهترین تور ژاپن را در هر زمانی جستجو کنید و راهی سفر به ژاپن شوید.

البته که سفر به ژاپن مراحل و قوانین خاص خود را داراست. اولین گام برای سفر به ژاپن گرفتن ویزای این کشور است. در ادامه این متن راهنمایی های مفید و لازم را برای شما تهیه کرده ایم. پس با ما همراه باشید.

ویزای ژاپنشرح توضیحات
انواع ویزاکوتاه مدت: (توریستی، تجاری، شرکت در مسابقات ورزشی، دیدار با دوستان یا اقوام، شرکت در نمایشگاه ها و کنفرانس )
بلند مدت
محل صدور ویزامراجعه حضوری به سفارت توسط متقاضی یا وکیل آن فرد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی و مالی
مدت زمان کافی برای صدور ویزا۵ روز
کنسولگری/ سفارتدارد

انواع ویزای ژاپن

انواع ویزا ژاپن

ویزای ژاپن به دو گروه عمده تقسیم می شود. بلند مدت و کوتاه مدت. ویزای بلند مدت که برای اقامت دائمی آن فرد در ژاپن اخذ می شود، اما ویزای کوتاه مدت به شرح زیر است:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای دیدار از دوستان و اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس ها و نمایشگاه ها
  • ویزای شرکت در مسابقات ورزشی

مدارک لازم برای اخذ ویزای ژاپن

مدارک لازم برای ویزای ژاپن

مدارک شناسایی برای کلیه ویزا ها مشترک تعریف شده است.

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • گذرنامه متقاضی ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۵*۴ در ۵*۴ با زمینه سفید
  • کپی از تمامی صفحات شناسنامه همراه با ترجمه انگلیسی رسمی و با تاییدیه وزارت دادگستری

مدارک لازم ویزای کوتاه مدت برای شرکت در کنفرانس و نمایشگاه ها

  • گردش حساب از سه ماه آخر حساب بانکی (ترجمه به زبان انگلیسی، سایز A4، صادره از ۵ روز قبل)
  • گواهی اشتغال به کار یا تحصیل و یا نامه ماموریت از سازمان کاری و یا دانشگاه مربوطه، با ذکر سمت، دلیل سفر، تاریخ سفر، نحوه پرداخت هزینه ها
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزینه ها برای اقامت، تقبل هزینه بازگشت و رعایت از قانون کشور ژاپن
  • اصل دعوتنامه برای سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر برای سفارت(از ژاپن)

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری ژاپن

  • نامه ماموریت از سمت شرکت مربوطه در ایران با ذکر سمت، نحوه پرداخت هزینه، علت و تاریخ سفر
  • کپی از روزنامه رسمی سازمان ایرانی، آگهی تاسیس و آخرین تغییرات یا جواز کسب، همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تاییدیه وزارت دادگستری
  • مدارکی مبنی بر تایید روابط تجاری بین شرکت ایرانی و ژاپنی(مانند INVOCE، بارنامه، کپی L/C)
  • گردش حساب دقیق ۳ ماه آخر حساب بانکی شرکت(ترجمه انگلیسی، سایزA4، حداکثر صادره از ۵ روز قبل)
  • اصل ضمانت نامه خطاب یه سفارت برای ضمانت از پرداخت هزینه اقامت، تقبل هزینه بازگشت، رعایت از قوانین ژاپن
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه دقیق سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • در رابطه با شرکت ضامن در ژاپن یکی از مدارک زیر مورد نیاز می باشد: ۱٫ ثبت سازمانی ژاپنی، TOKIBO TOHON( صادره از ۳ ماه قبل)، ۲٫کپی جدید از KAISHA SHIKI HOU و مدرک KAISHA DANTAL SETSUMEI SHON

مدارک اخذ ویزای کوتاه مدت برای دیدار از دوستان و اقوام

ویزای ژاپن با دعوتنامه
  • گردش حساب دقیق ۳ ماه آخر حساب بانکی متقاضی ویزا ( با ترجمه انگلیسی، سایزA4، حداکثر صادره از ۵ روز قبل)
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت برای ضمانت و پرداخت هزینه اقامت، تقبل هزینه بازگشت، رعایت از قوانین ژاپن
  • گواهی اشتغال به کار( با قید سمت یا عنوان شغلی) یا تحصیل متقاضی ویزا
  • مدارکی که روابط بین ضامن و متقاضی ویزا را معین می کند. کپی از تمام صفحات مدارک شناسایی ضامن ایرانی در ژاپن همراه با ترجمه انگلیسی غیر رسمی، در صورت لزوم شناسنامه تمام افرادی که روابط فامیلی را مشخص می کند.
  • مدارکی برای تایید دوستی بین دو فرد، مانند عکس
  • گواهی رسمی مالیات دعوت کننده (مبلغ درآمد باید مشخص شده باشد) KAZEI-SHOMEISHO (در صورت عدم پرداخت مالیات HIKAZEI-SHOMEISHO) (مدارکی که درآمد و مالیات ضامن در آن ذکر شده باشد)
  • حساب بانکی ضامن مقیم ژاپن
  • گواهی ثبت اقامت محلی: JUMIN-HYO، در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی(مثلا ایرانی) باشد وطول مدت اقامت در این گواهی قید نشده باشد، کپی از صفحات پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) لازم می باشد.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی

ویزای توریستی
  • ارائه برنامه سفر با قید جزئیات با ترجمه انگلیسی (با ذکر تاریخ ورود و خروج و برنامه روز به روز)
  • رزرو هتل
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، حقوق و فرم موافقت با مرخصی (با ثبت تاریخ)
  • گردش حساب از ۳ ماه آخر حساب بانکی(به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادره از ۵ روز قبل)

مدارک مورد نیاز برای ویزای شرکت در مسابقات ورزشی

  • نامه ماموریت از فدراسیون ورزشی مربوطه در ایران با ذکر تاریخ و علت سفر و نحوه پرداخت هزینه های سفر
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت ژاپن برای تقبل هزینه های اقامت، پرداخت هزینه بازگشت به ایران، رعایت قانون کشور ژاپن
  • هم چنین اگر پرداخت هزینه های سفر به عهده ی خود شرکت کننده باشد؛ گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، حقوق و گردش مالی ۳ ماه آخر حسای بانکی فرد متقاضی(با ترجمه انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادر از۵ روز قبل)
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • لارم به ذکر است؛ ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی به همراه تایید وزارت دادگستری صادره از سه ماه قبل، مورد نیاز می باشد.
ویزا ژاپن

مراحل صدور ویزا ژاپن

بعد از تکمیل مدارک می توانید برای اخذ ویزای ژاپن در روزهای یکشنبه تا پنچشنبه و بدون نوبت قبلی به سازمان سفارت ژاپن مراجعه کنید. باید بدانید که این سازمان به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست، نمابر، پست الکترونیک و … نمی پذیرد و هیچ مسئولیتی در قبال مفقود شدن مدارک شما ندارد. تمامی مدارک خود به صورت اصل و توسط خود شخص متقاضی باید به نماینده امور ویزا تحویل داده شود.

اعتبار ویزای ژاپن

زمان اعتبار ویزای توریستی شما ۳ ماه است. علت عدم صدور ویزا به هیچ عنوان توضیح داده نمی شود و درخواست مجدد (با هدف مشابه) تا ۶ ماه امکان پذیر می باشد.

هزینه صدور ویزا

هزینه ی صدور ویزای ژاپن به مشخصه وب سایت رسمی سفارت ژاپن در ایران، از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۹ ۳٫۹۵۰٫۰۰۰ ریال می باشد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای ژاپن

به طور عادی زمان صرف شده برای بررسی مدارک، ۵ روز کاری می باشد.

سفارت ژاپن در تهران

سفارت ژاپن
  • آدرس: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲
  • زمان تحویل مدارک: ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰ صبح در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه (جمعه و شنبه تعطیل می باشد)
  • تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه تا پنجشنبه (بعداز ظهرها از ساعت ۱۵ الی ۱۶)
  • کد پستی: ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶
  • تلفن: ۲۲۶۶۰۷۱۰-۰۲۱ / پاسخگویی تلفنی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳ الی ۱۵ انجام می شود.
  • نمابر بخش کنسولی: ۲۲۶۶۰۷۴۶
  • پست الکترونیکی بخش کنسولی و امور مربوطه به روادید: consular@th.mofa.go.jp
  • وب سایت: www.ir.emb-japan.go.jp

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای سایر کشور ها با ما در تماس باشید.

دفتر مشهد: ۳۷۲۳۷۸۰۰ -۰۵۱ — ۰۹۱۵۷۲۳۷۸۰۰

دفتر تهران: ۲۸۴۲۹۱۱۹ – ۰۲۱

همکاران ما