شرایط اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

اکثر ساکنین کشور های جهان می توانند ویزای ایران را در صورت داشتن گذرنامه معتبر و اجازه اقامت حداقل ۶ ماهی در کشور خود، آن را به راحتی با دادن مدارک لازم دریافت کنند و به ایران سفر کنند. قوانین و سیاست هایی که در مورد این ویزا وجود دارد برای شهروندان کشور های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال برای شهروندان آمریکایی که قصد دریافت روادید ایران دارند معمولا سختی های زیادی به وجود می آیند و فرآیند آن ممکن است حتی تا چند ماه به طول انجامد. به علاوه گاهی اوقات هم پیش آمده است که حتی با داشتن ویزا معتبر ایران به هنگام ورود به کشور دچار مشکل شده اند. با ارمغان در این مطلب همراه باشید تا اطلاعات تکمیلی و بسیار مفیدی را در مورد ویزا ایران در اختیارتان قرار دهیم.

مدت زمانی که می توانید در ایران اقامت داشته باشید با توجه به توافقات دیپلماتی ایران با آن کشور متفاوت خواهد بود. البته برای هفت کشور ترکیه، سوریه، لبنان، آذربایجان، مصر، گرجستان و لبنان نیازی به دریافت ویزا ایران ندارند و با داشتن گذرنامه با اعتبار حداقل شش ماه، وارد کشور شوند. به علاوه برای راحتی بیشتر مسافران خارجی امکان دریافت ویزا فردودگاهی هم وجود دارد و آن ها می توانند در مناطق آزاد کشور همانند جزیره قشم و کیش بدون ویزا ۱۴ روز اقامت داشته باشند و اگر خواستند بیشتر در کشور بمانند از طریق نمایندگی های وزارت امور خارجه اقدامات لازم را انجام دهند.

انواع ویزا ایران

تصویری از پرچم ایران به همراه نوشته اخذ ویزا ایران

با توجه به هدف سفر شما به ایران، نوع ویزایی هم که باید اخذ کنید متفاوت خواهد بود. به طور کلی ۱۳ نوع ویزا ایران برای گردشگران خارجی صادر می شود. این ویزا ها عبارتند از:

  • سیاحتی: قطعا کسانی که صرفا برای گردش در ایران به کشور سفر می کنند باید این ویزا را اخذ کنند.
  • زیارتی: با این ویزا می توانید به مناطقی سفر کنید که زیارتگاه دارند و شهر های مذهبی به حساب می آیند.
  • ویزا تحصیلی ویزا تحصیلی هم مخصوص دانش آموزان و دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند.
  • سیاسی: مقامات و رجل سیاسی که قصد سفر به ایران را برای هر گونه مذاکره و اقدام سیاسی که دارند باید این ویزا را اخذ کنند.
  • کار: ویزا کار ایران برای کلیه افرادی که می خواهند برای کار وارد کشور شوند، صادر خواهد شد. اما باز هم سخت گیری ها و نظارت های خاصی برای شهروندان بعضی کشور ها وجود دارد.
  • مولتیپل: اگر قصد دارید که چند بار به کشور وارد شوید باید این ویزا را اخذ کنید.
  • تجاری: اگر تاجر هستید و قصد انجام تجارت خود را دارید و می خواهید بیزینس خاصی را انجام دهید باید ویزا تجاری برایتان صادر شود.
  • رانندگان و کارکنان کشتی، مهمانداران هواپیما ها و قطار ها، و رانندگان ترانزیت و وسایل نقلیه که قصد ندارد در ایران اقامت داشته باشند ویزا مخصوص به خود را دارند که آن را دریافت خواهند کرد.
  • مطبوعاتی: ویزای مطبوعاتی هم همانطور که از اسمش پیداست مخصوص اصحاب رسانه، عکاسان و خبرنگاران است.
  • الحاق به خانواده: زمانی این ویزا صادر می شود که هدف وارد شدن به کشور، قصد ثبت ازدواج باشد.
  • خروج: این ویزا هم برای افرادی صادر می شود که قصد خروج از کشور را دارند و دیگر برنخواهند گشت.
  • ورزشکارانی که به منظور مسابقات ورزشی وارد ایران می شوند و همچنین گروه های علمی، ویزایی جداگانه برای آن ها صادر خواهد شد.

مدارک لازم برای ویزا مولتی ایران

  • اسکن رنگی از صفحه اولی پاسپورت(اعتبار بالای ۶ ماه)
  • کپی از تمامی صفحات پاسپورت و خروج از ایران در یک سال اخیر
  • اسکن رنگی و واضح از صفحه اول شناسنامه
  • نامه درخواست شرکت به همراه سربرگ با مهر و امضا مدیر عامل شرکت درخواست صدور ویزا از وزارت امور خارجه و توضیح علت دعوت به کشور

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران توریستی

  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه فرد دعوت کننده
  • مشخصالت کامل فرد دعوت کننده
  • آدرس و شماره تماس محل کار و منزل
  • اسکن رنگی پاسپورت شخص دعوت شده به کشور
  • شماره ملی میزبان
  • آدرس محل اقامت فرد میهمان

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری

  • نام شرکت میزبان و دعوت کننده
  • شماره ثبت شرکت
  • اسکن پاسپورت فرد دعوت شده
  • موضوع دعوت نامه
  • اسکن دعوت نامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر
  • آدرس و شماره تماس شرکت میزبان
  • آدرس محل اقامت فرد دعوت شده
  • آدرس و شماره تلفن منزل مدیرعامل شرکت
  • اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت میزبان

شرایط دریافت ویزا ایران

برای ثبت نام و دریافت ویزا از دو روش می توانید اقدام کنید:

  1. اولین راه این است که خودتان شخصا به وزارت امور خارجه ایران مراجعه کنید و ثبت نام خود را انجام دهید.
  2. کار های خود را به یک آژانس مسافرتی یا کارگزار ویزا بسپارید که دارای مجوز های لازم جهت اخذ ویزا باشد.

شما می توانید از طریق آژانس مسافرتی ارمغان که تمامی مجوز های رسمی جهت اخذ ویزا ایران، ویزا کانادا، ویزا چین، ویزا تایلند و سایر کشور ها را دارد با تحویل مدارک لازم، در کمترین زمان و به راحتی ویزا خود را دریافت کنید.

از طریق آژانس مسافرتی می توانید دعوت نامه خود را برای شخص میهمان ارسال کنید و در صورتی که توسط وزارت امور خارجه تایید شد، شماره ی تاییدیه به آن آژانس ارسال خواهد شد و فرد مهمان هم با مراجعه به کنسولگری ایران و استفاده از این کد، ویزا خود تحویل گیرد. این شماره تایید حدود هفت تا ده روز کاری طول می کشد تا پس از بررسی سفارت صادر گردد.

ویزا های ایران اعتباری به مدت ۳۰ روز را دارند و فرد می تواند با آن به مدت ۳۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. اگر هم نیاز بود تا بیشتر مسافر اقامت داشته باشد، باید دوباره درخواست خود را ارسال کند. همچنین اگر مدت زمان اقامت هم در ایران بیشتر از زمان مشخص شده باشد، با توجه به قوانین و مقررات مشخص شد با فرد برخورد خواهد شد.

قوانین تعیین شده برای دریافت ویزای بلند مدت ایران

  • داشتن ۳ ویزا یک ماه برای دریافت ویزا ۳ ماهه
  • داشتن دو ویزای ۳ ماهه برای دریافت ویزا ۶ ماهه
  • داشتن دو ویزای شش ماهه برای دریافت ویزا یکساله

همکاران ما